Příběh Jeleny: cesta autobusem s doživotními následky

Známe to všichni. Nečekaná překážka na cestě, a pak už jen prudké brždění. Pokud je reakce rychlá, nic se nestane a spolujezdci se většinou jen leknou. Ale co když takto zareaguje řidič autobusu MHD?

Jako každé všední ráno paní Jelena vyrazila do práce a nastoupila na svou pravidelnou linku. Po chvíli se však na silnici objevila nečekaná překážka a řidič prudce zabrzdit. Pro sedící cestující žádný problém, avšak ne všichni stojící cestující byli tak pohotoví, jako řidič autobusu. Jednou z nich byla i paní Jelena. Po snaze se zachytit o sedadlo ji uvízl prst v trhlině, a ta způsobila přetržení šlach.

Paní Jelena na místě vše sepsala s řidičem autobusu a nechala si prst ošetřit lékařem. Zranění však byla vážnější, než se na první pohled zdálo. V Avogadu jsme případ převzali a od počátku až do konce léčení jsme vyřizovali veškeré nároky. Paní Jelena se léčila více než rok a úraz zanechal trvalé poškození prstu. Celkem jsme pro paní Jelenu zajistili odškodné ve výši 430 670,- Kč včetně renty, která jí byla vyplácená až do jejího nedávného odchodu do starobního důchodu.

Řeším stejnou situaci a CHCI ODŠKODNIT.

Nemám svou diskrétní zónu, ale chci zdarma posoudit můj případ.

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek